Proizvodi

Ponekad je dosta teško promijeniti navike, pogotovo kada je čišćenje u pitanju. Skloni smo vjerovati da ništa ne može bolje očistiti od klasičnih sredstva za čišćenje.

Međutim, istraživanja su pokazala da prosječno domaćinstvo ima zalihu od 10-30 kg raznovrsnih kemijskih spojeva u obliku sredstava za čišćenje koji mogu biti potencijalno vrlo štetni za zdravlje.

Upoznajmo dva ekološka proizvoda koja ne zauzimaju mjesto u ormaru, polici ili ladici, ne sadrže štetne spojeve i dovoljni su za čišćenje kompletnog kućanstva.

Green & Clean

Univerzalno sredstvo za čišćenje u prahu,
bez mirisa.

Brzo, sigurno, učinkovito i bez napora ukloniti masnoću, prljavštinu, mirise i očistite sve.

Bez kamenca

Sredstvo za uklanjanje kamenca, u prahu, bez mirisa.

Brzo i učinkovito uklanja kamenac sa svih površina koje su podložne nakupljanju kamenca, te ostavlja površinu glatkom i sjajnom.

Green & Clean
Univerzalno sredstvo za čišćenje u prahu, bez mirisa

Brzo, sigurno, učinkovito i bez napora ukloniti masnoću, prljavštinu, mirise i očistite sve:

  • kuhinjske površine – mramor, drvene radne ploče, keramiku, pločice, plastiku, staklo, nehrđajući čelik, lonce i posude, pribor za jelo, spužvice za pranje suđa, daske za rezanje, hladnjak, pećnicu, napu, odvode
    Posebno je dobar na indukcijskim pločama i štednjacima gdje ostavlja duboko sjaj.
  • kupaonu – pločice, umivaonik, kada, wc, tuš kabina, pranje rublja
  • pranje dječjih igračaka
  • pranje igračaka, posuda za hranu i vodu, robice i ležajeva od kućnih ljubimaca
  • ostalo – PVC stolariju, laminatne podove, vrtni namještaj, roštilj, površine od umjetne kože

Upute za korištenje:
Sredstvo možete koristiti u obliku:

  • praha (malu količinu praha posipati po površini ili na mokru krpu, prebrisati ili izribati željenu površinu, isprati vodom i prebrisati suhom krpom do sjajne i glatke površine)
  • paste (žličicu praha pomiješati s žličicom vode u pastu, nanijeti na željenu površinu, prebrisati ili izribati, isprati vodom i obrisati suhom krpom do sjajne i glatke površine)
  • otopine (u 5L vode dodati ½ male žličice praha, otopiti i koristiti za pranje željenih površina, prebrisati mokrom krpom, zatim suhom do sjajne i glatke površine)

Sastav: Natrijev hidrogenkarbonat, Natrijev karbonat, > 5% anionskih tenzida

Bez Kamenca
Sredstvo za uklanjanje kamenca, u prahu, bez mirisa

Brzo i učinkovito uklanja kamenac sa svih površina koje su podložne nakupljanju kamenca, te ostavlja površinu glatkom i sjajnom.
Pogodan za sudopere, slavine, sanitarije, fuge, posuđa, čaša, plastike, glaziranih pločica te kuhinjske aparate poput kuhala za vodu, kava aparata, kuhala na paru.

Upute za korištenje:

Sadržaj iz vrećice isuti u bocu od 1L, otopiti u oko 800 ml vode i nadopuniti do 1L. Otopina je spremna za korištenje. Otopinu direktno poprskati po površini, ostaviti djelovati nekoliko minuta, isprati vodom i obrisati suhom krpom do sjajne i glatke površine. Sredstvo nije namijenjeno za pranje mramora, neglaziranih pločica, kamena, aluminija, bakrenih površina.

Sastav: Limunska kiselina, Magnezijev sulfat heptahidrat, >5% anionskih tenzida